+34 972 36 40 09

Reserveer nu

Laatste nieuws voor het seizoen

 

Naar aanleiding van suggesties van onze klanten, heeft Camping Santa Elena-Ciutat besloten dat in 2017  zowel ons animatieprogramma als ons zwembad seizoen vanaf 2 april tot en met 2 oktober zullen lopen.

Op Camping Santa Elena (Costa Brava) hebben we een gevarieerd programma met entertainment  voor zowel volwassenen als kinderen, evenals activiteiten die kunnen worden genoten door de hele familie. Een team van professionele en toegewijde entertainers biedt onze gasten een hele reeks onvergetelijke activiteiten aan. Met faciliteiten uitgerust voor dit soort activiteiten, zowel voor sport en shows, is Camping Santa Elena gericht op het gerief en entertainment van de hele familie. Kortom, bieden wij u een onvergetelijk verblijf.

De kleinsten zullen zich vermaken als nooit tevoren, altijd begeleid door een professioneel team met een breed scala van recreatieve activiteiten. Grappige choreografieën, Sportfeesten, wedstrijden, karaoke ... bij Camping Santa Elena zijn de opties voor u en uw familie om te genieten eindeloos.

Wij bieden onze gasten tal van shows  om van te genieten op ons openluchtpodium, zoals shows gebaseerd op de karakters van Frozen, een Flamenco Show, spelprogramma's, live muziek en nog veel meer verrassingen.

Daarnaast herinneren wij u eraan dat u kunt genieten van onze 12 holes midgetgolfbaan, gratis voor onze gasten, en de vernieuwde speeltuin, beiden te vinden bij de centrale “Plaza” bij het terras van de  bar-restaurant.

Laatste Nieuws 2017 - Nieuw zone voor Mobilehomes met airconditioning

In 2017 heeft Camping Santa Elena acht nieuwe Mobilhomes geïnstalleerd met een capaciteit voor zes personen met airconditioning in een van de beste zones van de camping gelegen aan de Costa Brava. Reserveer nu onze nieuwe accommodaties om van een luxueuze vakantie te genieten aan de Costa Brava.Zoals dit traditioneel het geval is Camping Santa Elena, is de hele oppervlakte beplant met bloemen, planten en bomen zodat onze klanten en hun kinderen ten volle van hun verblijf kunnen genieten.


LAATSTE NIEUWS - Nieuwen zones, recreatie en diensten

Zone 4 van de camping is compleet gerenoveerd en biedt percelen van 100m2.

Er is een nieuwe zone voorzien met vijf barbecues, onderling gescheiden met een groenstrook, met banken en houten tuinstoelen, die zorgt voor een schitterende integratie van het landschap.

Er is ook een nieuwe sportzone, met professionele banen voor jeu de boules waar onze klanten wedstrijden kunnen organiseren. Er zijn ook twee pingpong tafels in de openlucht. En dit allemaal kosteloos ter beschikking voor onze klanten.


LAATSTE NIEUWS 2017 - Verbeteringen in de recyclingsysteem in de hele camping

De gebruikers van camping Santa Elena kennen ons betrokkenheid met het milieu. Campings zijn een van de duurzaamste manieren om op vakantie te gaan. De Costa Brava is een natuurgebied waar we met ons allen zorg voor moeten dragen.

Dit seizoen hebben we onze recyclagevoorzieningen uitgebreid door het installeren van 7 sorteer-inzamelpunten.

Deze sorteer-inzamelpunten (2 in de zuidelijke zone van de camping en 5 in de noordelijke zone) zijn uitgerust met containers met een geel deksel voor PMD-afval, containers met een blauw deksel voor papier en karton en containers met een groen deksel voor het sorteren van glas.

Onze vorige vuilnisbakken zijn op een strategisch manier over de hele camping geplaatst om zo het weggooien en inzamelen van afval te vergemakkelijken.

Dankzij onze verbeterde installaties en de hulp van de kampeerders gaan we beter zorg kunnen dragen voor het milieu... en zo bijdragen aan het duurzaam behoud van de Costa Brava!

Als je meer informatie wenst over de nieuwigheden die er dit seizoen te vinden zijn in camping Santa Elena Ciutat in Lloret de Mar, of als je je mening met ons wilt delen en/of ons verbeteringsvoorstellen wilt sturen, dan kan je contact met ons opnemen. We staan je met veel genoegen te woord!

Reserveer nu onze nieuwe accommodaties om van een luxueuze vakantie te genieten aan de Costa Brava.


Santa Elena Aanbiedingen

Speciale Aanbieding

Geniet van 7 dagen bij Bungalow, Mobil-Home of Plaats en betaal slechts 5 !!
En als u dat liever hebt, u 14 dagen blijven voor een prijs van slechts 10 !!
Voor meer informatie bel +34 972 364 009


*Aanbieding NIET geldig in het hoogseizoen