+34 972 36 40 09
De omgeving van Camping Santa Elena Ciutat, Lloret de Mar, Costa Brava.

Reserveer nu

De omgeving van Camping Santa Elena Ciutat

Lloret de Mar, Costa Brava.


De
Camping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, is gelegen in het beste toeristische centrum voor vakantie aan de Costa Brava. De ligging van Camping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, maakt het een ideale vakantiebestemming voor al degenen die willen genieten van het toerisme in Girona en Barcelona. De Camping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava is gelegen in Lloret de Mar, op slechts 500 meter van de bekende stranden, tussen de visserstadjes Tossa de Mar en Blanes.


Lloret de Mar, Tossa de Mar en Blanes zijn representatief voor de essentie van de oude dorpen aan de Costa Brava, die omwille van de kwaliteit van de stranden en de schoonheid van het landschap een wereldbekende toeristische trekpleister is geworden. Lloret de Mar heeft grote stranden met grof zand en een landschap dat typisch is voor de Costa Brava: de pijnboombossen die doorlopen tot aan de kust.

Dicht bij de Camping Santa Elena, Lloret de Mar Costa Brava liggen de stranden van Fenals, Sa Boadella en Santa Cristina, grote en comfortabele stranden, en de strandinhammen Treumal en Cala Banys. Iets verderop, maar ook nog in Lloret vindt u de stranden van Lloret en Canyelles, allemaal met voorzieningen van de beste kwaliteit voor een toeristische plaats, met een brede waaier aan vrijetijdsbesteding, watersporten, shopping en gastronomie. Hier zijn er ook verschillende kleinere baaien zoals Sa Caleta, d´en Trons, Tortuga, Es Frares en Gran, waar u de rust en het contact met de natuur kunt genieten. 

Hier vindt u een paar voorbeelden:

Het strand van Lloret in Lloret de Mar, Costa Brava


Met een lengte van meer dan anderhalve kilometer is dit het grootste strand van
Lloret de Mar. Het is gelegen aan het centrum van Lloret, en er is een grote parking om de auto´s vlak bij het strand te kunnen parkeren. Het strand van Lloret is een strand van de Costa Brava met wit grof zand, en met alle voorzieningen om te genieten van de zon en de zee met alle comfort: Toiletten voor rolstoelgebruikers en met plaats voor het verschonen van baby´s, douche´s uitgerust met kraantjes voor de voeten en aangepaste douche´s voor minder mobiele mensen, aangepaste toegangen tot het strand voor rolstoelgebruikers. U vindt er ook een groot aanbod aan vrijetijdsactiviteieten: huren van parasol en ligstoelen, waterski, parasailing, ski-bob, rolschaatsen, kayak, watermotors, een sportzone begeleid door monitoren van 16/06 tot 15/10 en miniclub van 15/06 tot 15/10.Cala Banys in Lloret de Mar, Costa Brava


Vanaf de
Camping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava is het strandje Cala Banys te voet te bereiken over het grote strand van Lloret via de oude burcht van Sant Joan. De strandinham Cala Banys is een kleine, rustige baai met een schitterend landschap, typisch voor de Costa Brava. Het is een rotsstrand, speciaal geschikt om te vissen of te snorkelen. De omgeving is schitterend, en u kunt het wandelend vanaf het strand van Lloret bereiken, of met de auto via de Burcht van Sant Joan.

Het strand van Santa Cristina en Treumal in Lloret de Mar, Costa Brava


Het strand van Santa Cristina is relatief dicht bij de Camping Santa Elena Costa Brava. De toegang tot het strand loopt langs de kapel die de naam geeft aan het strand, en daar is een parkeerplaats. Het strand is 500 meter lang, en aan twee kanten tegen de wind beschut, wat maakt dat het wàter er steeds rustig en weinig in beweging is. Het is een mooi strand in een voor de Costa Brava typisch landschap, met een zeebodem die ideaal is om te snorkelen en diepzeeduiken.

Het strand Canyelles in Lloret de Mar, Costa Brava


Een beetje verder weg van het centrum, en relatief dicht bij de Camping Santa Elena Costa Brava vindt u de strandinham Cala Canyelles. U kunt hier komen langs de weg naar Tossa de Mar, een ander interessant dorp aan de Costa Brava. Ongeveer even groot als het strand van Santa Cristina, is Canyelles bekend omdat het de enige havenplaats van Lloret is, waar u alle mogelijkheden hebt om aan watersport te doen.
Ook Cala Canyelles heeft het typische grof wit zand, zoals de meeste stranden van Lloret de Mar en vele van de Costa Brava. Als u omhoog kijkt, ziet u de uitstekende rotspartijen, begroeid met pijnbomen die het strand omringen.

Het strand Sa Boadella in Lloret de Mar, Costa Brava


Het strand Sa Boadella is in een zee-inham die moeilijker te bereiken is, en heeft daarom nog iets van de maagdelijke stranden van de Costa Brava behouden. Hier is het rustiger gebleven, en daarom is dit strand heel geschikt voor diegenen die kalmte zoeken in de drukte. Het personeel van de Camping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava kan u helpen bij het ontdekken van strandjes zoals Cala Sa Boadella. In Cala Sa Boadella vindt u de combinatie van kristalhelder wàter en het strand van de Costa Brava. Het is een van de stranden van de Costa Brava waar naakt baden en zonnen is toegelaten.

Het strand van Sa Caleta in Lloret de Mar, Costa Brava


Het strand bevindt zich naast het grote strand van Lloret, en dicht bij de
Camping Santa Elena Lloret Costa Brava. Het ligt onderaan een burcht, die het landschap domineert, en vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft. Het herinnert aan de tijd van de verdediging van de vissersdorpen aan de Costa Brava tegen piraten. Op het strand liggen de kleine vissersboten voor de traditionele visvangst voor de kust van de Costa Brava. Het is een authentieke baai van de vissers van de Costa Brava, het zand is er grof en aangenaam, en het zeewater is er helder en doorzichtig.

Het strand van Fenals in Lloret de Mar, Costa Brava


Fenals is het tweede grootste strand van
Lloret de Mar met een lengte van 700 meter. Fenals ligt in een baai, beschut tegen de wind door een grote rotsmassa die het scheidt van de stadskern en het strand van Lloret de Mar, en heeft het typische landschap van de Costa Brava. Dit strand lijkt veel op het grootste strand; het heeft hetzelfde grof zand en is even steil aflopend. Zoals aan alle stranden van Lloret de Mar en van de Costa Brava is het water ook hier rustig en kristalhelder.

Amusement en vrije tijd in Lloret de Mar, Costa Brava


Naast de typische stranden van de Costa Brava is er veel te beleven en te zien in Lloret de Mar. De bezoeker kan er genieten van een ruim aanbod aan gastronomie, cultuur en uitgaansleven. Lloret heeft een schitterend Gran Casino Costa Brava, een stadstheater, het Museum del Mar (zeemuseum), de tuinen van Santa Clotilde, en nog veel meer plaatsen die de moeite waard zijn te bezoeken. Hier is o.a. ook het spectaculaire waterpark Water World en het activiteitenpark in open lucht Abreaventura voor kinderen.

Santa Elena Aanbiedingen

Speciale Aanbieding

Geniet van 7 dagen bij Bungalow, Mobil-Home of Plaats en betaal slechts 5 !!
En als u dat liever hebt, u 14 dagen blijven voor een prijs van slechts 10 !!
Voor meer informatie bel +34 972 364 009


*Aanbieding NIET geldig in het hoogseizoen