+34 972 36 40 09

Reserveer nu

Strand in Lloret de Mar

Camping Santa Elena, Costa Brava.

De camping Santa Elena ligt in de buurt van het strand in Lloret de Mar aan de Costa Brava. Een paar meter van de camping is het meest populaire strand in Lloret de Mar: Fenals strand. Deze grote strand kunnen genieten van de zee en strand en biedt tal van recreatieve voorzieningen, restaurants en watersport.

Van het strand van Lloret de Mar kunt u lopen naar prachtige kleine stranden typisch voor de Costa Brava. Deze kleine stranden, uitgedrukt in de lokale taal als "bays", genieten van de uitstekende zeebodems en de natuurlijke omgeving van grote schoonheid. Offsets voor deze "inhammen" niet al te veel moeite wanneer gemarkeerde routes worden gevolgd en kan worden gedaan zonder enige problemen.

De bijzondere landschap van de Costa Brava, met dennenbossen bereiken van de zee en rotsen breken de golven, geven een bijzondere schoonheid van deze kleine stranden waar de bezoeker kan genieten van een rustige, zonnen of kijken naar de spectaculaire zeebodem aanbiedingen de Costa Brava.

Het personeel van de camping Santa Elena Ciutat in Lloret de Mar, Costa Brava, zal adviseren over hoe de stranden van Lloret of waar te krijgen om deze kleine stranden vordering van baders experts te vinden.

U kunt een aantal van deze prachtige stranden te zien op onze website op het milieu van camping Santa Elena, in Lloret de Mar.

De Costa Brava: de ideale plek om te duiken en watersport

 

De Costa Brava is een uitstekende toeristische bestemming voor natuurliefhebbers. De kenmerken van de stranden en kliffen, met bossen die de zee en de rijkdom van de kust te bereiken, maken het uniek. De Costa Brava is de ideale plek voor watersport en om te duiken. De wateren van de Costa Brava te genieten grote biodiversiteit en een uitzonderlijke kwaliteit. Atleten uit de hele wereld op zoek op de Costa Brava de ideale plek om te duiken en alle vormen van watersport bestemming.

 


Santa Elena Aanbiedingen

Speciale Aanbieding

Geniet van 7 dagen bij Bungalow, Mobil-Home of Plaats en betaal slechts 5 !!
En als u dat liever hebt, u 14 dagen blijven voor een prijs van slechts 10 !!
Voor meer informatie bel +34 972 364 009


*Aanbieding NIET geldig in het hoogseizoen